Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А дано, ама надали. Дизелът е скъп за големите градове. Пропанбутанът си е далавера
    Last edited by Alex_26; d.m.y г., 15:07.

Comment

• Първоначално публикувано от SnapLackOfTraction Покажи съобщение
      http://www.dnes.bg/cars/2016/04/11/g...a-pytia.299007

Ако тва се случи скоро ще може да си напазаруваме евини, добре поддържани Алфи от Германия!
      Кво се радваш то и в БГ ще ги забранят преди Германците....за да са изрядни !
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

• Хах, 40% от автопарка заминава.
        '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

http://www.dnes.bg/cars/2016/04/11/g...a-pytia.299007

Ако тва се случи скоро ще може да си напазаруваме евини, добре поддържани Алфи от Германия!
          Заеби ги германките...ръждиви са....не мой един болт да отвиеш, без да го скъсаш....

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Кво се радваш то и в БГ ще ги забранят преди Германците....за да са изрядни !
          ))...до тогава нема да издържи ЕС.......талибаните ще са превзели Европа......и ще се кара каквото и да е....)

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

А мацките ще са с бурки и нема да има плейбой...))
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Това за ръждата е в сила и за швейцарки, австрийки, холандки

Comment

• Джанти 16-ки

Колеги, да не отварям нова тема, пиша тук. Натрупаха ми се гуми 16-ки и търся джанти 16-ки. Обаче имам следните изисквания
              Цена за 4-те джанти 16-ки до 100 лв.
              Да не са криви, да не са за боя, да нямат заварки.
              Да не са пребоядисвани n - на брой пъти, така, че надписите по тях да не личат.
              Най-важното ми условие е да са с ET от 30,5 до 35 максимум
              Продавача да има възможност да ги прати от офис на куриерска фирма към мен.
              За региона на Пловдив, Габрово, Дряново или В. Търново, мога да мина аз да си ги взема от място.
              Предлагайте със снимки, на лично. Може и бартер за моите 15 ки , които са със зимни гуми. \това са джантите на Вальо от Пловдив, които търкалях 4 зими /
              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Колеги, джанти 16 за 147 с ЕТ41 дали са подходящи?
                147 1.9Jtd 120h.p. Murphy&Nye
                159 ti 2.4Jtdm 210h.p.

Comment

• Подходящи са...повечето модели са 40,5
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                    Колеги, да не отварям нова тема, пиша тук. Натрупаха ми се гуми 16-ки и търся джанти 16-ки. Обаче имам следните изисквания
                    Цена за 4-те джанти 16-ки до 100 лв.
                    Да не са криви, да не са за боя, да нямат заварки.
                    Да не са пребоядисвани n - на брой пъти, така, че надписите по тях да не личат.
                    Най-важното ми условие е да са с ET от 30,5 до 35 максимум
                    Продавача да има възможност да ги прати от офис на куриерска фирма към мен.
                    За региона на Пловдив, Габрово, Дряново или В. Търново, мога да мина аз да си ги взема от място.
                    Предлагайте със снимки, на лично. Може и бартер за моите 15 ки , които са със зимни гуми. \това са джантите на Вальо от Пловдив, които търкалях 4 зими /
                    А лети ли да са?

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      А лети ли да са?
                      Да, лети да са. Тенекиените не са ми по вкуса. Продавача от ей тая обява се врече, но не ми прати джантите, били на негов приятел, който се отказал да ги продава в последния момент. Ето линк-
                      http://olx.bg/ad/dzhanti-za-alfa-16-tsola-ID2lv3l.html
                      Долу-горе те такива джанти биха ме устроили.
                      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                        Да, лети да са. Тенекиените не са ми по вкуса. Продавача от ей тая обява се врече, но не ми прати джантите, били на негов приятел, който се отказал да ги продава в последния момент. Ето линк-
                        http://olx.bg/ad/dzhanti-za-alfa-16-tsola-ID2lv3l.html
                        Долу-горе те такива джанти биха ме устроили.
                        Малко пари даваш за тези изисквания е моето мнение

Comment

• Верно ли си говорим за ръжда по коли след 2000 и то особено по-висок клас?! В ебати тъча ме хвърлихте.
                          Разбирам да е блъскано и ненаправено, та да тръгне, ама чак пък толкова. За винтовете, ОК може са проблем тва съм го виждал, но други проблеми не би трябвало има.
                          '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

Верно ли си говорим за ръжда по коли след 2000 и то особено по-висок клас?! В ебати тъча ме хвърлихте.
                            Разбирам да е блъскано и ненаправено, та да тръгне, ама чак пък толкова. За винтовете, ОК може са проблем тва съм го виждал, но други проблеми не би трябвало има.
                            Всички коли от Германия, Австрия, Швейцария, Холандия след 5 година тръгва ръжда отдолу, в гредите, м/у корозионното покритие и пода. Онзи ден гледах една холандка - отдолу като я гледаш беше супер. Ама като показах на колегата какво и къде да гледа ....

Comment

• То щото ше се "копате" с тия коли...
                              Какво като е тръгнала ръжда? Нали ще я караш 3-4-5год. и отива в моргата или на вторични.
                              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

• Не всички мислят да карат до морга

Comment

Working...
                                X